Mbjellja e fidaneve në Qendrën e Studentëve, Foto: Qendra e Studentëve/Facebook

Digjen pishat te Qendra e Studentëve

Disa pisha dekorative brenda Qendrës së Studentëve kanë marrë flakë mbrëmë.

Policia ka njoftuar se dje rreth orës 22,  në vendin e ngjarjes kanë dalë zjarrëfikësit që  e kanë shuar zjarrin.

Për momentin nuk dihet shkaku i zjarrit dhe nuk ka të dyshuar.