Dhuntia e ‘injoruar’ - LIVE

Në emisionin ‘Kallxo Përnime’ po trajtohet tema e fëmijëve që kanë inteligjencë të jashtëzakonshme.

Të ftuar në debat janë Naime Hoxha, drejtoreshë në Institutin ATOMI; Olta Olloni, atomiste,  Visar Sadiku, psikolog i fëmijëve, Blerim Saqipi, dekan i Fakultetit të Edukimit në UP dhe Dafina Ukallo, prind i një atomisti.

Cilat janë tiparet e një fëmije inteligjent?

Qysh mund të identifikohen fëmijët inteligjentë?

Në sa programe të fakultetit mësohet për trajtimin e këtyre fëmijëve?

Cilat janë dallimet mes një fëmije me aftësi të jashtëzakonshme, dhuntisë dhe talenteve?