Dhunohet një grua në Gjakovë, i dyshuari nuk është gjetur nga Policia

Një grua në Gjakovë ka raportuar në Policinë e Kosovës se me 12 gusht të këtij viti, është dhunuar.

Sipas Policisë, i dyshuari është kërkuar nga forcat e rendit por, nuk është hasur.

Lidhur me rastin është konsultuar prokurori i shtetit dhe rasti vazhdon të hetohet.