Dezinfektues, distancë dhe higjienë të shtuar, shkollat e Prishtinës përgatiten për fillimin e vitit shkollor

Kur ende po pritet një vendim përfundimtar për datën e fillimit të vitit të ri shkollor, shkollat kanë pasur barrën e përgatitjes së infrastrukturës për mbajtjen e mësimit fizikisht në kushte pandemie. 14 shtatori është data përfundimtare që Ministria e Arsimit dhe Shkencës e ka përmendur për fillimin e vitit të ri shkollor, por sot … Continue reading Dezinfektues, distancë dhe higjienë të shtuar, shkollat e Prishtinës përgatiten për fillimin e vitit shkollor