Foto: Policia e Kosovës

Detyrim, një person i kërkon një personi tjetër 50 mijë euro

Një qytetar nga komuna e Prishtinës është ankuar në Policinë e Kosovës se një person i dyshuar i ka kërkuar 50 mijë euro, pasi që i dushuari ishte duke kryer punime në pronën e tij.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti ka shkruar në procedurë të rregullt.

Viktima është ankuar dje rreth orës 07:30.