Dështon zgjedhja e dy gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, do të shpallet konkurs i ri

Ka dështuar edhe në rundin e dytë procesi i zgjedhjes së dy gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese në Kuvendin e Kosovës. Asnjëri nga kandidatët nuk arriti të marrë votat e mjaftueshme. Në rundin e dytë kanë marrë pjesë 97 deputetë, të pavlefshme dy vota. Kandidati Albert Avdiu ka marrë 60 vota, Bardh Bokshi, 52 vota dhe … Continue reading Dështon zgjedhja e dy gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, do të shpallet konkurs i ri