Dëshmitari në rastin “Syri i popullit”, identifikon Avni Llumnicën si shoqërues të Murat Jasharit

Nijazi Sinani, dëshmitar në rastin “Syri i Popullit” deklaroi sot në seancën e mbajtur në Gjykatën e Prishtinës, se ka punuar në motelin ku kanë qëndruar të akuzuarit dhe se në atë motel, tani i ndjeri Murat Jashari, ka shkuar i shoqëruar me një person, e që ky person ishte Avni Llumnica, të cilin dëshmitari … Continue reading Dëshmitari në rastin “Syri i popullit”, identifikon Avni Llumnicën si shoqërues të Murat Jasharit