Deputeti milioner i Vetëvendosjes

Deputeti më i vjetër në Kuvendin e Kosovës, i cili vjen nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Jahja Kokaj, ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK). Siç ka deklaruar, ai ka në pronësi të tij dy banesa, dy shtëpi, njëra e pajisur me bibliotekë dhe një dyqan. E gjithë kjo pasuri e paluajtshme, … Continue reading Deputeti milioner i Vetëvendosjes