Deputeti i LDK-së: Pllaka për Bob Dole përmban të pavërteta, të evitohet skandali i turpshëm!

Deputeti i LDK-së, Faton Bislimi, ka reaguar ndaj përmbajtjes së pllakës përkujtimore të inauguruar sot në  Prishtinë bashkë me bustin e senatorit amerikan, Bob Dole. Sipas Bislimit, teksti përmban të pavërteta dhe është tentim klandestin, i ulët dhe i gërditshëm për tjetërsim dhe personalizim pa bazë të historisë. Deputeti i ka bërë thirrje ministres së … Continue reading Deputeti i LDK-së: Pllaka për Bob Dole përmban të pavërteta, të evitohet skandali i turpshëm!