Deputetët në sallë nuk votojnë, dështon votimi i projekt-rezolutave për Telekomin dhe pensionstët

Kuvendi i Kosovës nuk pati kuorum në seancën e sotme që të hedh në votim dy rezoluta, njëra për Telekomin e Kosovës dhe tjetra për pensioistët kontributdhënës.

Për rezoutën nga debati parlamentar për situatën financiare të Telekomit të Kosovës, pas lejimit të përmbarimit të Vendimit Përfundimtar OEN nr. 20990/MHM, të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Paris,  votuan vetëm 29 deputetë edhe pse në sallë ishin 74.

Ndërkaq, për rezolutën për pensionistët kontributdhënës ishin vetëm 48 vota për.

VIDEO – Telekomi para kollapsit, Kuvendi pa kuorum ta votojë rezolutën