Dënohet veterani i rrejshëm dhe miku i tij

Gani Manaj dhe Ismet Isufi janë dënuar sot nga Gjykata e Pejës, njëri se falsifikoi dokumentet për tu bërë veteran i luftës dhe tjetri se i ndihmoi në këtë proces. Gani Manaj, akuzohet se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qellim të përfitimit të pagës se statusit të veteranit luftëtar. Ndërsa Ismet Isufi nga Skenderaj, … Continue reading Dënohet veterani i rrejshëm dhe miku i tij