Dënohet për herë të tretë Enver Sekiraqa

Enver Sekiraqa është shpallur fajtor dhe është dënuar me 25 vjet burg nga Gjykata e Prishtinës për shtytjen në vrasjen e policit Triumf Riza në vitin 2007. Në shpalljen e aktgjykimit me datë 03.05.2024, Sekiraqa nuk ishte prezent në sallë. I pranishëm gjatë shqiptimit të dënimit ishte babai i Triumf Rizës, Shefqet Riza. Vendimi është … Continue reading Dënohet për herë të tretë Enver Sekiraqa