Debat i nxehtë në Komisionin për Punë të Jashtme - VIDEO

Debati i nxhehtë midis antëtarëve të Komisionit për punë të jashtme nga radhët e LDK-së dhe LVV-së, gjatë raportimit të Ministres së jashtme, Meliza Haradinaj, ishte shkas për ndërprerjen e kësaj mbledhje, pas së cilës, Lëvizja Vetëvendsoje adresoi akuza ndaj LDK-së për sulm fizik ndaj deputetit të saj, Gazmend Gjyshinca, gjë që u hodh poshtë nga Kujtim Shala i LDK-së./21Media