Coronavirusi: Një pilot lë mesazh për të gjithë botën

Një pilot ka shkruar një mesazh për të gjithë botën në kohën e pandemisë së coronavirusit.

“Qëndro në shtëpi” është mesazhi t mesazh gjigand në qiellin austriak.

Udhëheqja e faqes së internetit fluturradar24 kap sinjalin e aeroplanit, duke dhënë kështu një mesazh të qartë për popullatën globale.

Aktualisht në botë janë 179 mijë 814 raste të prekura nga coronavirusi. 7 mijë e 071 kanë vdekur, dhe janë shëruar 78 mijë e 292 raste.