Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivateve sot dhe nesër në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës. Sipas të dhënëve, nafta është liruar për një cent, 1.74 euro për litër, ndërsa benzina është liruar për tre cent, 1.63 euro për litër. Ndërsa, çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 … Continue reading Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivateve sot dhe nesër në Kosovë