Derivatet e naftës, Ilustrim: Pixabay

Çmimi i naftës sot, 1 cent më shtrenjtë se dje

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës edhe sot është 1.78 euro për litër, i benzinës me 1.41 euro dhe i gazit me 0.73 euro. Nafta sot është një cent më shtrenjtë se dje.

Çmimet vlejnë për datën 19 tetor nga ora 10:00 dhe do jenë valide për 24 orë.