Derivatet - Foto: Ilustrim/ Pixabay

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës në Kosovë është 1.71 euro për litër, për shitjen e benzinës është 1.36 euro, ndërsa për shitjen e gazit është 0.77 euro.

Këto çmime janë bërë të ditura në njoftimin e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Çmimet e lartcekura vlejnë për sot më 7 shtator, prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.