Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.60 euro për litër, i benzinës me 1.34 euro dhe i gazit me 0.75 euro, pra ka në rritje prej 2 cent për dizel.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së dielës dhe së hënës.