Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës edhe sot është 1.73-euro për litër, i benzinës me 1.41 euro dhe i gazit me 0.72 euro.

Çmimet vlejnë për datën 30 dhe 31 tetor.