Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës edhe sot është 1.77-euro për litër, i benzinës me 1.41 euro dhe i gazit me 0.73 euro.

Çmimet vlejnë për datën 18 tetor nga ora 10:00 dhe do jenë valide për 24 orë.