Derivatet e naftës, Ilustrim: Pixabay

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për të dielën dhe të hënën (sot).

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës edhe sot është 1.78 euro për litër, i benzinës me 1.41 euro dhe i gazit me 0.74 euro.

Sipas ministrisë, çmimiet e lartcekura vlejnë për datat 16-17 tetor nga ora 10:00 dhe janë valide për 48 orë.