Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas këtij vendimi, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.79 euro për litër, i benzinës me 1.40 euro dhe i gazit me 0.75 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së mërkurës deri në 24 orët e ardhshme.

Dje çmimi i naftës dje ka qenë 1.78 euro për litër, i benzinës 1.40 euro dhe i gazit 0.76 euro.