Çka deklaroi në gjykatë i dyshuari për vrasjen e 21-vjeçares në Ferizaj? (VIDEO)

Në seancën për caktimin e masës së sigurisë në rastin e vrasjes së 21-vjeçares dhe plagosjen e vëllait të saj në objetin e Qendrës për Punë Sociale në Ferizaj, është deklaruar edhe i dyshuari Valon Aliu. “Bile, bile në fund e kam drejtuar armën nga vetja, por kur e kam tërheqë këmbëzën nuk kishte pasur … Continue reading Çka deklaroi në gjykatë i dyshuari për vrasjen e 21-vjeçares në Ferizaj? (VIDEO)