Çfarë është Këshilli i Evropës, ku Kosova synon të aplikojë?

Kosova pritet të aplikojë sot për anëtarësim në Këshillin e Evropës. Burime nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Kosovë, kanë konfirmuar për Radion Evropa e Lirë se aplikacioni është i gatshëm dhe se aplikimi do të bëhet së shpejti, me siguri të enjten. Këshilli i Evropës është një organizatë ndërkombëtare për të … Continue reading Çfarë është Këshilli i Evropës, ku Kosova synon të aplikojë?