Çështja e dinarit, BE-ja i thërret kryenegociatorët të mërkurën në Bruksel

Bashkimi Europian ka ftuar kryenegociatorin e Kosovës dhe atë të Serbisë për t’u takuar më 15.05.2024 në Bruksel lidhur me çështjen e Rregullores së Bankës Qendrore të Kosovës, e cila e përcakton euron si valutë të vetme në Kosovë për kryerjen e pagesave me para të gatshme, duke filluar nga 01.02.2024. Zëdhënësi i BE-së, Peter … Continue reading Çështja e dinarit, BE-ja i thërret kryenegociatorët të mërkurën në Bruksel