Ilustrim

Burri raporton vdekjen e dyshimtë në QKUK

Një burrë ka raportuar se më datën 30 korrik rreth orës 23:00 halla e tij ka humbur jetën si pasojë e trajtimit të pandërgjegjshëm nga mjekët dhe personeli shëndetësor në QKUK.

Sipas raportit të policisë me urdhër të prokurorit kujdestar është inicuar rasti, kurse trupi i pajetë i viktimës sipas policisë nuk është dërguar për obduksion.