Burri raporton në polici gruan dhe vajzën e zhdukur

Një burrë në Gjakovë ka raportuar gjatë ditës së djeshme në polici për dy persona të zhdukur.

Sipas njoftimit të policisë, burri ka raportuar të zhdukura për gruan dhe vajzën e tij.

Sipas raportimit, dy të zhdukurat janë larguar nga shtëpia para dy ditëve, rreth orës 16:00, dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tyre.

Policia po heton rastin.