Burrë e grua arrestohen për prishje të rendit dhe qetësisë në Gjakovë

Një burrë dhe një grua, bashkëshortë mes vete janë arrestuar gjatë ditës së djeshme nga Policia në Gjakovë.

Në bazë të njoftimit të policisë, të dyshuarit janë arrestuar mbrëmë rreth orës 23:20, pasi që të njëjtit kanë prishur rendin dhe qetësinë.

Të dyshuarit, pas intervistimit, me vendim të prokurorit, janë dërguar në mbajtje.