Foto: Facebook / Qendra e Studentëve - Prishtinë

Burrë dhe grua kalojnë ilegalisht kufirin, dërgohen në karantinë

Janë arrestuar një burrë dhe një grua shtetas të Republikës së Shqipërisë, për kalim ilegal të kufirit.

Sipas njoftimit të Policisë, gjatë ditës së djeshme dyshohet që ata kanë kaluar ilegalisht kufirin.

Pas kontrolleve mjekësore, që të dy janë dërguar në karantinë në Prishtinë.