Breshër në Prishtinë (VIDEO)

Para pak minutash në kryeqytet kanë filluar reshje të shiut të shoqëruara edhe me breshër.

Edhe disa qytete të tjera të vendit janë përfshirë nga shiu.

Meteorologët kishin paraparë riga shiu dhe shkarkime rrufesh në shumicën e qyteteve të Kosovës.