Kryeministri britanik, Boris Johnson pas takimit me Presidentin e Ukrainës, Vladimir Zelensky, Foto:Boris Johnson, Twitter

Boris Johnson e e quan fushatë barbare të Rusisë luftën kundër Ukrainës

Kryeministri britanik, Boris Johnson pas takimit me Presidentin e Ukrainës, Vladimir Zelensky ka bërë të ditur se janë duke përgatitur një ndihmë financiare.

“Ne po përgatisim një paketë të re të ndihmës financiare dhe ushtarake, e cila është një dëshmi e përkushtimit tonë në luftën e vendit të tij kundër fushatës barbare të Rusisë”, ka shkruar Johnson në Twitter.