Bora mbulon deponitë e mbeturinave në Brezovicë

Bora ka filluar të mbuloj grumbullin e mbeturinave në hyrje të qendrës së skijimit në Brezovicë.

KALLXO.com ka siguruar disa fotografi në të cilët shihet një deponi e krijuar përreth kontejnerëve të bërllokut.

Më poshtë mund ët shihni fotografitë:

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Europian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Europian.