Blakaj pranon se ishte pjesë e keqpërdorimit të votave të diasporës

Dardan Blakaj ka pranuar sot se ishte pjesë e njërit prej mashtrimeve më interesante me votat e diasporës. Blakaj akuzohej nga Prokuroria se nga një zyrë në Pejë, bashkë me disa të tjerë hapën emaile fiktive dhe aplikuan duke i keqpërdorur të dhënat e bashkatdhetarëve ga Austria. Votat sipas Prokurorisë u mbushën në Pejë, u … Continue reading Blakaj pranon se ishte pjesë e keqpërdorimit të votave të diasporës