Bislimi pas takimit në Bruksel për dinarin: Propozimi i Lajçakut, i konsoliduar dhe konstruktiv

Zëvendëskryeministri i Kosovës për Dialog, Besnik Bislimi thotë se është pajtuar me një propozim të emisarit të Bashkimit Europian, Mirosllav Lajçak, sa i përket çështjes së Rregullores së Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), por sipas tij, Serbia ka kërkuar kohë shtesë. Në një deklaratë pas takimeve në Bruksel më 04.04.2024, Bislimi tha se Lajçaku ka … Continue reading Bislimi pas takimit në Bruksel për dinarin: Propozimi i Lajçakut, i konsoliduar dhe konstruktiv