Biden – Erdogan, takimi i parë në Samitin e NATO-s

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan është takuar me presidentin e SHBA-së Joe Biden gjatë samitit të NATO-s.

Për shkak të pandemisë kur nuk lejohet shtrëngimi i duarve ata u përshëndetën me grusht.

Biden dhe Erdogan do të kenë takimin e tyre të parë pas përfundimit të Samitit, që pas zyrtarizimit të presidentit të ri të SHBA-ve.

Presidenti turk ka njoftuar më parë se diskutimi i tyre do të cekë çështjen e njohjes nga SHBA-ja të gjenocidit armen./RTV21