BE: Në ditët në vijim nisim me hapat e parë të fazës së zbatimit të marrëveshjes

Çështja e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, përkatësisht dakordimi i arritur mes kryeministrit Albin Kurti dhe presidentit Aleksandar Vuçiq, më 18 mars në Ohër, për zbatimin e Marrëveshjes drejt normalizimit të marrëdhënieve mes dy vendeve, ishte pjesë e diskutimit të liderëve të Bashkimit Evropian në samitin e BE-së. Shtetet e BE-së në takimin e së … Continue reading BE: Në ditët në vijim nisim me hapat e parë të fazës së zbatimit të marrëveshjes