Bau Market pshtim për Marakli!

Maraklia muajin Qershor e nis veç me produkte cilësore të BAU Marketit.

Si çdo muaj tjetër edhe këtë radhë “Java e Maraklive” vjen me zbritje të artikujve të llojllojshëm dhe cilësor në të gjitha pikat e Bau Market.

Maraklitë e gjejnë veten sepse u janë ofruar pajisje të ndryshme, të përshtatshme për pranverë, e që secilit i duhen në shtëpi. Bau Marakli, kujdesu për kopshtin me kositëse elektrike për vetëm 69.90€, gyp fleksibil cellfast 10.49€, spërkatës nga brendi cellfast me super çmim 8.49€.


Këtë pranverë, jepi një pamje të re shtëpisë me dyer të hyrjes decco me 10 vite garancion për vetëm 344.90€, apo me laminat camsan 8.99€. Të gjitha këto dhe shumë tjera krejt me ZBRITJE.

Për maraklitë që po pyesin se ku mund t’i gjejnë të gjitha këto produkte na vizitoni në pikat tona deri më 03 Qershor.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht.

https://www.facebook.com/baumarketrks/posts/4226254364084423

Shfleto ofertën online për t’i parë produktet tjera të shumta në zbritje:

Linku PDF  http://bit.ly/bau_marakli

Ju mirëpresim!