Bastiset lokali për lojëra ilegale të fatit në Fushë Kosovë

Policia e Kosovës ka bastisur mbrëmë një lokal në Fushë Kosovë, nën dyshimin se brenda tij po zhvilloheshin kundërligjshëm lojëra të fatit. Njësitet policore si dëshmi kanë gjetur dhe konfiskuar një Softuer, katër shtëpiza kompjuteri, një DVR të kamerave të sigurisë, një printer të tiketave dhe një qese  të zezë e mbushur me tiketa të … Continue reading Bastiset lokali për lojëra ilegale të fatit në Fushë Kosovë