Babai raporton zhdukjen e vajzës

Një burrë ka raportuar zhdukjen e vajzës së tij.

Sipas ankuesit, vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer ende.

Sipas raportit policor të Policisë, ngjarja ka ndodhur në Komunën e Vitisë derisa raportimi nga prindi është bërë më të hënën, më 24 dhjetor.

Rasti vazhdon të hetohet.