Babai gjen vajzën e zhdukur, dyshohet se u sulmua seksualisht

Një vajzë e mitur në Mitrovicë ishte raportuar  e zhdukur para dy ditëve nga babai i saj.

Policia ka njoftuar se e mitura është gjetur dje nga babai i saj, dhe e njëjta është dërguar në stacionin policor.

Policia ka hapur rast për sulm seksual, ndërsa në lidhje me rastin është njoftuar Qendra për Punë Sociale.