Auditimi i MAShTI-it: Universiteti i Gjilanit ‘Kadri Zeka’ pagoi pije alkoolike me para publike

Auditori i Brendshëm i Ministrisë së Arsimit në vitin 2021, kishte nisur një auditim për universitetet publike rajonale, përfshirë këtu edhe Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”. KALLXO.com ka siguruar raportin e auditorit të brendshëm të MAShT-it për këtë universitet, që ka të bëjë me vlerësimin e aktiviteteve financiare dhe rekrutuese nga 1 janari 2020 deri … Continue reading Auditimi i MAShTI-it: Universiteti i Gjilanit ‘Kadri Zeka’ pagoi pije alkoolike me para publike