Arrihet marrëveshja për zbatim të marrëveshjes për energjinë

Në Bruksel është arritur marrëveshja për zbatim të marrëveshjes për energjinë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, në kuadër të dialogut të lehtësuar nga Bashkimi Evropian. Gjatë takimeve të sotme u arrit pajtueshmëri për zbatimin e marrëveshjes për energji dhe përgatitjet për një takim në nivelin e lartë ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar … Continue reading Arrihet marrëveshja për zbatim të marrëveshjes për energjinë