Ilustrim

Arrestohet pasi rrahu gruan

Një grua ka raportuar se bashkëshorti i saj më parë e kishte rrahur dhe për këtë rast kishte një marrëveshje që të mos afrohet te shtëpia, mirëpo me forcë kishte hapur derën e hyrjes së shtëpisë.

Rasti ka ndodhur dje në Fushë Kosovë rreth orës 19:30.

Pas intervistimit, me vendim të prokurorit kujdestar, te dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë.