Arrestohet një person i dyshuar për fajde në Prishtinë

Një rast i vepres penale “Fajde” është inicuar dje në Prishtinë.

Një burrë ka denoncuar tek organet e rendit se dy viteve të fundit kishte luajtur bastore online, tek një person që i kishte marr borxh 5000 euro, mirëpo që ky i fundit kërkon që t`i kthej 8000 euro.

Është arrestuar i dyshuari dhe me vendim të prokurorit, është dërguar në mbajtje.