Ilustrim.

Arrestohet një burrë, nuk respektoi urdhrin mbrojtës ndaj gruas dhe fëmijës

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë nën dyshimin se ka shkaktuar dhunë psikike ndaj një gruaje dhe fëmijës së saj.

I dyshuari ka pasur urdhër mbrojtje ndaj gruas dhe fëmijës.

Rasti ka ndodhur në Lipjan, më 1 qershor 2023.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit, pas intervistimit është dërguar në mbajtje.