Arrestohet kreu i FFK, Agim Ademi

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi është ndaluar për 48 orë pas intervistimit nga Prokuroria Themelore në Prishtinë. Sipas njoftimit të Prokurorisë Ademi është ndaluar për shkak të dyshimit të kryerjes së veprave penale “Keqpërdorimi i besimit” dhe “Shmangie nga tatimi”. “I njëjti me urdhër të Prokurorit të Shtetit është dërguar në … Continue reading Arrestohet kreu i FFK, Agim Ademi