Ilustrim

Arrestohet gjilanasi, nuk respektoi udhëzimet e mjekëve për t’u vetizoluar

Një Person në Gjilan është Arrestuar nga Policia pasi që i njëjti nuk i është përmbajtur udhëzimeve të mjekëve për të qëndruar në vetë izolim shtëpi, por kishte dal nga shtepia.

I dyshuari sipas Policisë është kontrolluar nga ana e stafit mjekësor dhe është dërguar në karantinë në Prishtinë.

Ndaj të dyshuarit, në konsultim me prokurorinë është inicuar lënda e rastit dhe rasti shkon në procedurrë të rregullt.