Arratistet gjatë shoqërimit nga policia

Policia e Kosovës, në raportin 24 orësh ka njoftuar për arratisjen e një person të privuar nga liria.

Policia ka bërë të ditur se dje rreth orës 10:00, në Suharekë, është raportuar se i dyshuari ka arritur qe të arratistet gjatë shoqërimit të tij nga policia.

Njësia policore ka arritur që të lokalizoj dhe të arrestoj të arratisurin, ndërsa i njëjti me vendim të Gjykatës është dërguar në Dubravë.