Arratiset një i burgosur nga Burgu i Dubravës

Një i burgosur është arratisur sonte nga Burgu i Dubravës.

Sipas Shërbimit Korrektues të Kosovës sonte rreth orës 18:00,  i burgosuri M.K. është larguar nga Pavijoni Gjysmë i Hapur i Qendrës Korrektuese të Dubravës.

I burgosuri ishte i dënuar me 7 muaj për veprën penale – sulm ndaj personit zyrtarë.

Për rastin ShKK ka njoftuar Policinë dhe menjëherë është bërë fletë-rreshtimin.