Futboll, Ilustrimi: Pixabay

Argjentina dhe Franca shkojnë në penallti

Fituesi i Kampionatit Botëror, “Katar 2022” do të vendoset përmes penalltive.

Koha e rregullt dhe koha shtesë në mes Argjentinës dhe Francës përfundoi me rezultat 3:3.

Franca barazon sërish rezultatin me Argjentinën